• head_banner_01
  • Nūhou

Hiki iā ʻoe ke hoʻomoʻa i ka yogurt i loko o ka pahu hau

I kēia ao wikiwiki, ke ʻimi mau nei mākou i nā ala e hoʻomaikaʻi ai i ko mākou manawa a maʻalahi i ko mākou ola.ʻO kekahi ʻano e ʻike nui ʻia nei ʻo ka yogurt homemade.Me kona mau pono olakino a me nā ʻano ʻono like ʻole, ʻaʻole ia he mea kupanaha ke huli nei ka poʻe i nā mea ʻokoʻa homemade.Akā, ua ʻike anei ʻoe hiki iā ʻoe ke hana i ka yogurt i loko o kahi thermos?Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, ʻimi mākou i ka hiki ke hoʻomoʻi i ka yogurt i loko o nā ʻōmole vacuum, e ʻimi ana i ke kaʻina hana, nā pono a me nā hemahema.

ʻO ke ʻano o ka hatching yogurt:
I ka hana ʻana i ka yogurt, he hana koʻikoʻi ke kaʻina hana hatching i ka hoʻololi ʻana i ka waiū i ʻano mānoanoa, ʻano like ʻole.Hoʻohana pinepine ʻia nā ʻano hana kuʻuna i ka hoʻohana ʻana i ka mea hana yogurt uila a i ʻole ka mālama ʻana iā lākou i kahi mahana mau i ka umu a i ʻole kahi mehana.Eia nō naʻe, ʻo ka hoʻohana ʻana i kahi thermos ma ke ʻano he incubator e hāʻawi i kahi koho hou e hoʻohiki ai i ka maʻalahi a me ka lawe ʻana.

Pehea e hana ai:
Hoʻolālā ʻia nā ʻōmole Thermos, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā ʻōpala a i ʻole nā ​​thermoses, no ka mālama ʻana i ka mahana o kā lākou mea i loko, inā wela a i ʻole ke anu.Ma muli o kona mau waiwai insulating, hiki iā ia ke mālama i ka mahana no ka manawa lōʻihi.Ke hoʻohana nei i kēia manaʻo, hiki iā mākou ke hana i kahi kaiapuni e hāpai i ka ulu ʻana a me ka hoʻoulu ʻana o nā moʻomeheu yogurt i loko o ka pahu hau.

kaʻina hana:
No ka hoʻomoʻa ʻana i ka yogurt i loko o kahi ʻōmole ʻūlū, hiki iā ʻoe ke hahai i kēia kaʻina hana maʻalahi:
1. E wela mua i ka waiū i ka mahana i makemake ʻia, ma kahi o 180°F (82°C), e pepehi i nā hua bacteria makemake ʻole.
2. E ʻae i ka waiū e maʻalili ma kahi o 110°F (43°C) ma mua o ka hoʻohui ʻana i ka yogurt starter.He kūpono kēia pae wela no ka ulu ʻana i nā moʻomeheu yogurt.
3. E ninini i ka hui waiu i loko o kahi thermos sterilized, e hoʻomaopopo ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ʻekolu hapaha.
4. E pani pa'a i ka omole maloo i mea e pale ai i ka nalo ana o ka wela a malama i ka wela i makemakeia.
5. E kau i ka ipu ma kahi mehana ma kahi mamao mai nā kikoo a i ʻole nā ​​loli wela.
6. E hoʻomoʻa i ka yogurt no ka liʻiliʻi o 6 hola, a i ʻole 12 mau hola no kahi ʻono ʻoi aku ka maikaʻi.
7. Ma hope o ka pau ʻana o ka manawa incubation, e hoʻokomo i ka yoghurt i loko o ka friji e hoʻōki i ka hana fermentation a loaʻa i ke ʻano i makemake ʻia.
8. E hauʻoli i ka homemade vacuum bottled yogurt!

Nā pōmaikaʻi a me nā hana a me nā pono ʻole o ka Hatching Yogurt:
1. ʻoluʻolu: ʻO ka portability o ka thermos e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomoʻi i ka yogurt ma nā wahi āpau, me ka ʻole o ka pono o nā puka uila a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe.
2. Paʻa Paʻa: ʻO nā waiwai insulating o ka thermos e kōkua i ka mālama ʻana i kahi mahana mau e hōʻoia i ka holomua o ka incubation.
3. Pilikino: Hoʻohālikelike ʻia me nā incubators kuʻuna, hiki i ka hoʻohana ʻana i kahi thermos ke hōʻemi i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu, no laila ke hāʻawi nei i kahi nohona hoʻomau.
4. Ua kaupalena ʻia ka nui: Hiki ke kaupalena ʻia ka nui o ka thermos i ka nui āu e hana ai i loko o kahi pūʻulu yogurt.Eia nō naʻe, maikaʻi paha kēia inā makemake ʻoe i nā ʻāpana liʻiliʻi a i ʻole e hoʻāʻo i nā ʻono like ʻole.

ʻO ka hoʻomoʻa ʻana i ka yogurt i loko o ka ʻōmole vacuum he mea hoihoi a maʻalahi hoʻi i nā ʻano kuʻuna.Me kona kūpaʻa wela a me ka lawe ʻana, hiki i ka thermos ke lilo i mea waiwai nui ma kāu huakaʻi yogurt homemade.No laila, e ho'āʻo a ʻike i ke kilokilo o ka hoʻopaʻa ʻana i kāu yogurt ponoʻī ma ke ʻano paʻa a maikaʻi!

mi pahu hau


Ka manawa hoʻouna: Iulai-21-2023