• head_banner_01
  • Nūhou

pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka pahu hau hou

Hoʻomaikaʻi i ka loaʻa ʻana o kahi thermos hou!He kūpono kēia mea pono no ka mālama ʻana i nā mea inu wela a i ʻole ke anu ma ka hele.Ma mua o kou hoʻomaka ʻana e hoʻohana, akā naʻe, pono e hoʻomaopopo pehea e hoʻomaʻemaʻe pono ai.Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, hāʻawi mākou iā ʻoe i ke alakaʻi piha no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu thermos hou e hoʻomau i ka maikaʻi a mākaukau no kāu huakaʻi hou.

1. E hoʻomaopopo i nā ʻāpana o ka pahu ʻūhā (100 huaʻōlelo):
ʻO ka thermos ka mea maʻamau i kahi pahu pā pālua ʻelua i hana ʻia me ke kila kuhili ʻole me kahi ʻūhā ma waena e mālama i ka mahana.Loaʻa pū kekahi i kahi poʻi a i ʻole ka pahu no ka insulation.He mea koʻikoʻi ka hoʻomaopopo ʻana i nā ʻāpana like ʻole no ka hoʻomaʻemaʻe pono ʻana i kāu pahu.

2. Holoi ma mua o ka hoʻohana mua ʻana (50 huaʻōlelo):
Ma mua o ka hoʻohana ʻana i kāu thermos hou no ka manawa mua, holoi maikaʻi ʻia me ka wai mehana a me ke kopa kīʻaha maʻemaʻe.E hōʻoia kēia ʻanuʻu e wehe ʻia kekahi koena a lepo paha mai ka hana hana.

3. E pale i nā kemika ko'iko'i
I ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu thermos, pono e pale aku i nā kemika koʻikoʻi a i ʻole nā ​​​​mea hoʻomaʻemaʻe abrasive.Hiki i kēia mau mea ke hoʻopōʻino i ka ʻili kila kuhiliʻole a hōʻino i kona mau waiwai insulating.Akā, koho i nā mea hoʻomaʻemaʻe maʻalahi i palekana no nā mea ʻai.

4. E hoʻomaʻemaʻe i waho
No ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i waho o ka thermos, e holoi wale me kahi lole pulu a i ʻole ka ʻōhuʻu.No nā ʻōpala paʻakikī a i ʻole nā ​​manamana lima, e hoʻohana i ka hui ʻana o ka wai mehana a me ke kopa maʻemaʻe.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā ʻōpala abrasive a i ʻole nā ​​​​pad wili no ka mea hiki iā lākou ke ʻoki i ka ʻili.

5. Hoʻoholo i nā pilikia o loko
He mea paʻakikī ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i loko o kahi thermos, ʻoiai inā ʻoe e hoʻohana ana ia mea no ka mālama ʻana i nā mea inu e like me ke kofe a i ʻole ke kī.E ninini i ka wai mehana i loko o ka ipu, a laila e hoʻohui i kahi punetune o ka paʻakai a i ʻole ka vīnega keʻokeʻo.E waiho no kekahi mau minuke, a laila e holoi mālie i ka loko me ka pulumole.Holoi pono ma mua o ka maloʻo ʻana.

6. Ka maloʻo a me ka mālama ʻana
Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu thermos, e hoʻomaloʻo pono ma mua o ka mālama ʻana.Hiki i ka wai i waiho ʻia i loko ke hoʻopōʻino a ʻala paha.E pani i ka poʻi a ʻae e maloʻo loa i ka ea, a i ʻole e maloʻo lima me kahi lole palupalu.

He mea nui ka mālama ʻana i kāu ʻōmole vacuum e hōʻoia i ka lōʻihi o kona ola a me ka hana maikaʻi loa.Ma ka hahai ʻana i nā ʻanuʻu i hōʻike ʻia i loko o kēia alakaʻi, hiki iā ʻoe ke mālama i kāu ipu hou i ke ʻano maʻemaʻe a mākaukau no kāu mau huakaʻi āpau e hiki mai ana.No laila e hauʻoli i kāu mea inu punahele me ka wela a i ʻole ke anuanu a noho wai i nā wahi āu e hele ai.

pahu hoʻopaʻa haʻahaʻa


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-04-2023